SZSR logó
felhasználónév
jelszó

Regisztráció

Üdvözöljük a Mozgásmonitor felhasználói regisztrációs oldalán!
Kérjük adja meg az alábbi adatokat:

A bejelentkezés az e-mail cím és a jelszó megadásával történik.


A jelszó megerősítése mezőben a megadott jelszónak teljesen azonosnak kell lennie.

Az aktíváló kód mezőt csak abban az esetben kell kitöltenie, ha Ön az SzSR üzemeltetője által levélben felkért szervezet nevében akar regisztrálni és az aktiváló kódot az Ön címére kipostázott levél tartalmazza.


Szolgáltatási feltételek:

A regisztrációval lehetősége lesz a Mozgásmonitor rendszer funkcióinak használatára.
A rendszer által nyújtott lehetőségek jobb kihasználásához további adatokra is szükség van, amit Személyes adatlapjának kitöltésével adhat meg. Először meg kell adnia azt a szervezetet, valamint azt a tevékenységet (pl.: versenysportoló, sportszakember, stb.), amelynek kapcsán be kíván a rendszerbe kapcsolódni. A Személyes adatlap tartalma csak akkor kerül a rendszerbe, ha azt a megadott szervezet adminisztrátora is jóváhagyta.

Adatvédelmi irányelvek:

Az itt megadott adatait csak és kizárólag a Mozgásmonitor rendszer használati jogának ellenőrzése céljából kértük be Öntől. Az adatvédelmi törvényben előírt feltételekkel tároljuk. Harmadik félnek át nem adjuk.
Ha ön három hónapon belül egyszer sem használja a rendszerbe való belépésre, az összes megadott adatát visszaállíthatatlan módon töröljük rendszerünkből.
A feltételeket elfogadom, regisztrálok
bejelentkezés