Modul súgó

Személyek: Ennek a funkciónak a segítségével Ön kereshet a rendszerben regisztrált személyek között, illetve elvégezheti saját felhasználói regisztrációját, megfelelő jogosultság esetén.

Szervezetek: Ennek a funkciónak a segítségével Ön kereshet a rendszerben regisztrált szervezetek között, illetve elvégezheti szervezetének regisztrációját, megfelelő jogosultság esetén.

Létesítmények: Ennek a funkciónak a segítségével Ön kereshet a rendszerben regisztrált létesítmények között, illetve elvégezheti létesítményének regisztrációját, megfelelő jogosultság esetén.

Sportágak: Ennek a funkciónak a segítségével Ön megismerheti a rendszerben regisztrált sporttevékenységeket (sportágakat szakágakat, illetve más mozgásformákat), illetve újak regisztrációját is kezdeményezheti, megfelelő jogosultság esetén.

Súgó - Gyakran Ismételt Kérdések


  • Van egy Létesítményem. Hogyan tudom rögzíteni a rendszerben?
    Mindenekelőtt regisztráljon. Regisztráció után létre kell hozni azt a szervezeti egységet, amely a létesítmény üzemeltetője. Ezek után tudja az Új Létesítményt rögzíteni a rendszerben.

  • Rendezvényszervező vagyok. Hogyan tudok egy sporteseményt felvinni az adatbázisba?
    Mindenekelőtt regisztráljon. Regisztráció után létre kell hozni azt a szervezeti egységet, amely az esemény szervezője. Ezek után tudja az Új Eseményt rögzíteni a rendszerben.

  • Mit tegyek, ha a program egy idő múlva nem működik
    30 percnél hosszabb inaktivitás után a program automatikusan kilépteti a felhasználót; újra be kell jelentkeznie
  • Több kérdés...